MónTerrassa
Robatori a ple dia al MediaMarkt de Terrassa

El MediaMarkt de Terrassa, situat al complexe d’oci de Parc Vallès obria ahir les portes, tot i ser un festiu i el darrer dia de pont. I va patir un fort ensurt per un robatori. Segons ha pogut esbrinar Món Terrassa, els lladres van fer servir un arma de foc simulada per atemorir el personal. Els fets van passar a ple dia, cap a les tres de la tarda. Malgrat tot, els lladres no van aconseguir un botí massa gros. Només es van emportar 4 mòbils. A mitja tarda, circulava el run-run que havien encanonat a una de les treballadores.

A Sabadell es va estrenar amb robatori

El nou establiment que la multinacional MediaMarkt va obrir a Sabadell a mig novembre va partir un robatori per encastament 48 hores després de la seva inauguració, a Sant Pau de riu-Sec. Els lladres van robar tots els productes que van poder i van sortir fugint en un turisme, deixant l’altre abandonat. L’allunatge es va produir pels voltants de les 06.20 hores del diumenge a la flamant nova botiga, al carrer de la Serra de Galliners i dins el Centre Comercial Via Sabadell. Els lladres van fer impactar un turisme (un Audi A3) contra la porta principal de l’establiment. Una dotació dels Bombers va ser l’encarregada de treure part dels desperfectes, retirar el vehicle, assegurar la porta principal i netejar la calçada.

El modus operandi habitual d’aquestes organitzacions acostuma a ser a partir de vehicles robats. Estudien les vies d’accés a les botigues, la disposició interior dels productes, els sistemes de seguretat i alarma i les vies de sortida. Són organitzacions que treballen més aviat a tot l’àmbit metropolità i si al matí poden intentar robar a la botiga de productes Apple de la Rambla de Sabadell, al dia següent poden fer-ho al passeig de Gràcia de Barcelona, com va succeir fa quatre setmanes, o la Joieria Ponsa de Terrassa, al carrer de la Font Vella. A Terrassa han optat aquest dimecres per una forma diferent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa