MónTerrassa
Robatori d’eines en una benzinera de Terrassa

Una lladre va robar una caixa d’eines d’un treballador d’una benzinera de l’avinguda de Santa Eulàlia de Terrassa el passat divendres al matí. Hores més tard, la Policia Municipal de Terrassa va aconseguir localitzar la dona gràcies a que una testimoni havia apuntat la matricula del cotxe de la lladre, qui va acabar confessar que era l’autora del fets. Finalment, el treballador va poder recuperar el seu material valorat en 400 euros.

Els fets van passar el divendres dia 8 d’abril al matí, quan una lladre es va emportar una caixa d’eines que pertanyien a un treballador de la benzinera. L’home va acudir ràpidament a la prefectura de la Policia Municipal de Terrassa per denunciar que li havien sostret el seu material, al voltant de les tres en punt. En escoltar l’home, una patrulla es va dirigir a la benzinera de l’avinguda de Santa Eulàlia, i allà, una testimoni dels fets va informar els agents que havia apuntat la matrícula del cotxe on havia marxat la persona que havia comès del delicte.

Gràcies a aquesta informació i a través de les dades que disposaven, la dotació de la policia va poder localitzar el domicili de la presumpta autora del furt. La dotació es va dirigir fins allà, i efectivament, van trobar la lladre a dins l’habitatge. Un cop la persona identificada com a autora dels fets va veure que la policia picava a la porta, va reconèixer l’autoria del robatori: va confessar que s’havia endut les eines del treballador, havia fugit a tota velocitat, i les tenia amagades al seu cotxe.

Així doncs, la policia local va poder recuperar la caixa d’eines, valorada en un total de 400 euros, i li va retornar al ciutadà a qui li havien sostret. Finalment, l’autora del furt va quedar detinguda per un delicte de robatori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa