La Policia Municipal de Terrassa va detenir ahir al vespre una dona per robar en un establiment a la Rambla d’Ègara. Els fets van passar a les 20:05h, quan una trucada telefònica va alertar d’un furt d’un establiment situat a la Rambla d’Ègara, amb el carrer d’Antoni Torrella. La trucada va informar també que tenien a la dona retinguda, ja que l’havien enxampat en el moment del furt. En rebre l’avís de robatori, una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va acudir a l’establiment i va identificar a la dona retinguda. Els agents li van intervenir diversos objectes per valor de 95,80 euros, quedant investigada per un delicte lleu de furt.

Més successos

Un motorista ferit en col·lidir amb un turisme a l’avinguda del Vallès

Una persona que conduïa una motocicleta va resultar ferida ahir en col·lidir amb un cotxe a l’avinguda del Vallès, a Terrassa. L’accident de trànsit va tenir lloc ahir al matí, a les 7:44h, quan el 112 va informar que havia tingut lloc una col·lisió a l’avinguda del Vallès, amb el carrer de Granada. En rebre l’avís, dues dotacions de la Policia Municipal de Terrassa es van dirigir fins el lloc, i van comprovar que la col·lisió havia estat entre un turisme i una motocicleta, i que el motorista havia resultat ferit. Una ambulància el va atendre i el va traslladat a l’Hospital de Terrassa. Els agents van realitzar l’informe tècnic d’accident.

Diligències per circular sense carnet, ITV ni assegurança obligatòria

Una patrulla de la Policia Municipal va aturar ahir, a les 11.15 h, un vehicle que circulava pel carrer del Periodista Grané, amb l’avinguda del Vallès. En demanar-li la documentació al conductor, els agents van comprovar que aquest no havia obtingut mai el permís de conduir. A més, també van comprovar que circulava amb el vehicle sense ITV ni assegurança obligatòria, fet pel qual se li van obrir diligències.

Nou comentari