MónTerrassa
Roba en un centre comercial i l’enxampa un agent fora de servei
  • CA

Un caporal de la Policia Municipal de Terrassa fora de servei va enxampar un lladre robant en un centre comercial de Terrassa ahir dijous 27 de gener a primera hora de la tarda. El lladre havia robat diverses targetes d’un establiment comercial i va fugir corrent, pensant que no l’havia vist ningú, però un vigilant de seguretat el va aturar, i el lladre el va agredir. L’agent de policia fora de servei just passava per aquell mateix lloc en aquell precís moment i va veure com el lladre agredia el vigilant de seguretat de l’establiment. Així doncs, el va interceptar reduint l’atacant i va alertar a la Policia Municipal de Terrassa del que estava passant.

Els fets van passar ahir dijous 27 de gener cap a l’hora de dinar aproximadament. Eren exactament les 15:04h quan el caporal de la Policia Municipal de Terrassa fora de servei es trobava al centre comercial i va veure l’agressió a un vigilant de seguretat d’un establiment situat en un centre comercial situat a l’avinguda del Tèxtil. Aquest va informar del que estava veient a la Policia Municipal i va informar que tot indicava que la persona es tractava d’un lladre. Després de donar l’avís a la Policia Municipal, el caporal es va acostar a l’atacant i el va reduir, interceptant-lo fins a l’arribada de les dotacions policials.

Un cop van arribar els reforços policials, els agents van comprovar que s’havia produït un robatori amb violència de diverses targetes regal d’un establiment, ascendint a un valor de 350 euros. El lladre va fugir del lloc on havia robat les targetes, i havia estat interceptat pel vigilant de seguretat d’un altre local, moment que el caporal fora de servei havia observat. Així doncs, la patrulla va procedir a la detenció de l’home com a autor material d’un delicte de robatori amb violència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa