MónTerrassa
Li roba la cartera però la víctima reacciona
  • CA

El lladre que va robar una cartera no es pensava pas que la víctima tindria la reacció que va tenir i que no tindria por. “Qui no vulgui pols, que no vagi a l’era” que diu el refrany catal. I aixó és més o menys el que no va saber veure el lladre i que el va portar a comissaria.

Anem a pams. A dos quarts de tres de la tarda, aproximadament, el telèfon 112 va rebre una trucada d’emergència. Aquesta persona informava que havia retingut un home. En realitat, explicava, havia estat víctima d’un robatori amb força, però havia reaccionat i l’havia enxampat i retingut. La víctima va explicar que li havia robat la cartera i que, a més a més, li havia provocat alguns danys al seu vehicle.

El lloc dels fets

Els fets van passar a l’avinguda de Barcelona de Terrassa, entre els barris d’Escola Industrial-Plaça de Catañunya i de Ca n’Anglada, a l’alçada del carrer de la Mare de Déu de la Llum, i molt a prop d’on hi ha ubicada la seu central de la policia egarenca, a Glòries Catalanes.

La Policia Municipal, avisada, va fer ràpidament acte de presència. Els agents van acudir al lloc i van identicar el presumpte autor del robatori amb força. La Policia el va escorcollar i li va trobar la cartera del denunciant. Els agents municipals van detenir-lo.

El telèfon 112

Al telèfon 112 s’hi pot trucar per accidents, robatoris, agressions, incendis, emergències mèdiques. Fer-ne un mal ús pot comportar sancions d’entre 15.000 i 60.000 euros si els resppnsables del servei considere que ha estat greu. Es recorda que trucades inadequades o falses poden perjudicar altres persones que es troben davant d’una emergència real i que requereixen una actuació ràpida.

El 112 Dona resposta immediata les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. És un servei públic d’accés universal, gratuït i permanent per a totes les persones des de qualsevol tipus de telèfon, fix o mòbil.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa