MónTerrassa
La retenció il·legal d’una menor de Terrassa era falsa

La hipòtesi d’un intent de segrest a una menor d’edat el passat dilluns a l’avinguda de Madrid, a la zona de Torre-sana, s’ha esvaït. Fonts consultades per Món Terrassa han confirmat que era fals, tot i que l’afectada va presentar una denúncia a la comissaria.

Una història que no respon a fets verídics

La història era que un home havia fet pujar a la força una noia menor d’edat al seu cotxe i se la havia intentar endur contra la seva voluntat. Ja els primers indicis dels Mossos d’Esquadra apuntaven en la línia que no es tractaria d’una detenció il·legal.

La jove, de 15 anys, es relatava en la història, hauria aconseguit obrir la porta i sortir corrent del vehicle en un moment on el turisme s’hauria aturat en un semàfor en vermell.

Els Mossos van exposar a Món Terrassa que van rebre una denúncia per aquests fets i que van obrir una investigació al respecte.

Fins i tot un testimoni va apuntar a les xarxes socials que es va trobar la menor d’edat prop de dos quarts de dotze del matí a l’avinguda de Barcelona, al barri de Ca n’Anglada, després que aconseguís “escapar-se a corre cuita de l’interior del cotxe que se la va intentar endur”, i que estava “desorientada i molt espantad

Gran preocupació al veïnat

Després del relat, veïns i veïnes de la zona fins i tot es van mostrar molt preocupats pel que s’acabava de comentar. Es va generar un clima d’alarma social. Alguns dels veïns van demanar a través de les xarxes socials que hi hagués més vigilància i més presència de patrulles policials de tots els àmbits als carrers del barri. Van denunciar que tenen una sensació d’inseguretat i es mostren intranquils per successos similars als que es relataven, que havien donat per bons.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joana a maig 13, 2022 | 13:51
    Joana maig 13, 2022 | 13:51
    I? Tindrà cap conseqüència la denuncia falsa de la noia menor? Espero que sí. És una denuncia falsa molt greu.
  2. Icona del comentari de: ciutadà a maig 14, 2022 | 07:41
    ciutadà maig 14, 2022 | 07:41
    I tant greu!. Si un home és víctima d'una denúncia falsa com aquesta queda marcat de per vida; el dubte no s'esvanirà mai.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa