MónTerrassa
Rescaten una persona caiguda al seu domicili de Terrassa
  • CA

Una persona s’ha quedat atrapada al seu domicili de Terrassa aquest matí de dissabte, després d’una forta caiguda al terra i no poder-se aixecar. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rescatat a la persona després de rebre l’avis de la caiguda, obrint la porta a la força.

Els fets han passat aquest matí, exactament a les 8:15h, al carrer Antoni Maura, prop de la cantonada amb el carrer Francisco de Vitòria, al barri de Can Boada. La persona ha caigut a terra i després de comprovar que no es podia aixecar per si sola ni obrir la porta, ha avisat de l’accident. En rebre l’avís, els Bombers de la Generalitat s’han dirigit ràpidament a casa seva per ajudar-la, per requeriment d’obertura de vivenda. Així doncs, ha aconseguit obrir la porta del pis i han pogut rescatar la persona. 

Més successos

Aquest accident no ha estat l’únic que ha patit Can Boada en les últimes hores. Aquesta matinada ha cremat un contenidor de paper al carrer Alexandre Galí, tan sols dues cantonades més lluny d’on ha caigut la persona al seu pis. Un veí de la zona ha avisat de la crema a les 4:32h exactament, i en rebre l’avís, els Bombers de la Generalitat s’han dirigit ràpidament al lloc indicat per apagar el foc i evitar que es propagués per altres contenidors o que afectés els cotxes aparcats del voltant. 

No se sap exactament què ha estat el que ha iniciat el foc, però tot indica que alguna persona l’ha causat de manera intencionada. L’actuació ha estat molt ràpida, ja que, per sort, han arribat a temps i només ha quedat destrossat el contenidor de paper. 

A part d’aquestes dues actuacions, els Bombers també van estar requerits ahir a la nit al Pla del Bon Aire degut a un intent de suïcidi. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa