MónTerrassa
Rescaten un gos tancat des de feia tres dies en un balcó de Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa i Bombers de la Generalitat de Catalunya van rescatar ahir dimarts un gos que des de feia tres dies estava tancat en un balcó d’un habitatge a Terrassa. Veïns i veïnes de la zona van alertar de la situació de l’animal, que estava nerviós i semblava que tingués intenció de precipitar-se, segons s’explica a l’informe policial. A més, el caní no tenia ni aigua ni menjar.

Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts de les dues del migdia en un habitatge situat en un tercer pis al carrer de l’Autonomia, entre la carretera de Matadepera i l’avinguda de Jaume I, al barri de Sant Pere. La Policia Municipal de Terrassa va rebre diverses trucades alertant que hi havia un gos que portava tres dies tancat en un balcó, i es va dirigir ràpidament fins al lloc.

Rescat amb autoescala: el gos es trobava en un tercer pis sense aigua ni menjar

Un cop allà, van comprovar que l’animal es trobava tancat en un balcó sense tendal, aigua ni menjar. A més, estava nerviós i semblava que es volgués precipitar, informen. Davant la situació i les altes temperatures, de més de 37 graus, els agents van activar el cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya per tal que traguessin el gos del balcó.

Els Bombers de la Generalitat van arribar al lloc amb una autoescala per accedir fins al balcó del tercer pis, van baixar l’animal, i li van donar una mica d’aigua. Segons apunten, presentava símptomes de desnutrició.

Policia Municipal i Bombers rescaten un gos tancat des de feia tres dies en un balcó de Terrassa | Policia Municipal

El gos ha estat traslladat al CAAD i el propietari ha quedat denunciat

Finalment, l’animal va ser traslladat al CAAD per ser assistit. El cos policial, que està investigant els fets, ha comissat preventivament l’animal i ha denunciat el propietari per infraccions greus de l’ordenança de tinença i protecció dels animals.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a agost 23, 2023 | 18:01
    Anònim agost 23, 2023 | 18:01
    Quin fàstic de propietari…
  2. Icona del comentari de: Que el tanquin a agost 24, 2023 | 09:08
    Que el tanquin agost 24, 2023 | 09:08
    Li haurien de fer el mateix al propietari. Tres dies a ple sol sense aigua ni menjar. A veure què li sembla. S'ha de ser un desgraciat per tractar així un animal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa