MónTerrassa
Rescatada una guineu atrapada dins d’un cotxe
  • CA

Una guineu va poder ser rescatada després de quedar-se atrapada dins d’un vehicle. El Cos d’Agents Rurals han informat aquest dimecres, 1 de desembre, que s’ha pogut alliberar una guineu enganxada a la part frontal d’un cotxe. L’animal havia anat a parar-hi després de ser víctima d’un atropellament accidental, dins del terme municipal de Terrassa. La guineu havia creuat la carretera i el conductor no havia pogut evitar colpejar-la, amb la mala fortuna, que la bestiola havia perforat el radiador i no en podia sortir.

En adonar-se’n, el conductor havia alertat els serveis d’emergència i s’havien activat els agents rurals, els quals van aconseguir treure-la d’allà. Un cop posada a la gàbia i havent-li fet les primeres cures, s’ha traslladat per ser atès a la zona hospitalària del Centre de Fauna de Torreferrussa, situat a Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental), per tal que en controlin la seva evolució. Si l’animal es recupera i torna a estar en bones condicions, es plantejarà tornarà a deixar en llibertat a la zona on va ser capturat o si no es portarà a un centre especialitzat.

Des del Cos d’Agents Rurals demanen molta precaució a l’hora de circular per les vies que passen a prop de zones boscoses, ja que acostumen a ser zones de pas de la fauna. I no només s’hi poden trobar porcs senglars, que és potser l’animal més vistós, sinó també d’altres animals (més petits com les mateixes guineus però també teixons) que viuen en aquesta zona del Parc Natural de Sant Llorenç.

La guineu rescatada | Agents rurals

No són estranys els accidents amb animals, sobretot en aquesta època de l’any, en què es fa fosc aviat i conductors i bèsties perdent amb més facilitat l’agudesa visual. L’any passat, amb les restriccions derivades de la pandèmia (que prohibien acostar-se al Parc Natural si no s’era veí), aquest tipus d’accidents van disminuir.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Alejandro a desembre 03, 2021 | 19:55
    Alejandro desembre 03, 2021 | 19:55
    Me encantan los raposos. Que tenga mucha salud.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa