MónTerrassa
Repartidor de menjar ràpid, novell, en ciclomotor, sense permís i begut
  • CA

A les 0.30 h d’aquesta matinada, un vehicle patrulla de la Policia Municipal que circulava pel carrer del Periodista Grané, a l’alçada del carrer del Renaixement, ha aturat un repartidor de menjar ràpid que anava en un ciclomotor. Els agents l’han identificat i han vist a la base de dades de la DGT que no li constava cap permís de conducció. El conductor ha manifestat que al matí havia aprovat el permís de conducció i per aquest motiu encara no constava a la base de dades.

Els agents han observat mostres que podia estar sota els efectes de l’alcohol, motiu pel qual se li ha realitzat la prova d’alcoholèmia en un etilòmetre portàtil, amb un resultat positiu de 0,24 mg/l, ja que el màxim permès per a conductors novells és de 0.15 mg/l en aire expirat. L’infractor ha estat traslladat a Prefectura, on se li han realitzat les proves de detecció en un etilòmetre evidencial, amb un resultat positiu de 0,22 mg/l. El conductor ha estat denunciat administrativament i el ciclomotor immobilitzat. Finalment, ha estat citat per aportar la documentació acreditativa que havia aprovat el permís de conducció i, en cas contrari, seria imputat per un delicte contra la seguretat viària.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu un CATALÀ EMPRENYAT a gener 25, 2019 | 05:29
    Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu un CATALÀ EMPRENYAT gener 25, 2019 | 05:29
    Aixo demostra una i altra vegada lo que jo dic FALTEN MOLTS MES CONTROLS DE ALCOLEMIA I DROGAS Dintra i fora de Pobles Cosa no fan o no volem fer LAS POLICIAS LOCALS NI Guardia Urbana de Barcelona per no molestar als Alcaldes i Alcaldesses es un FET .Si volem no pasi coses aixis FALTEN MOLTS MES CONTROLS DE ALCOHOL-LEMIA Tambe dels MOSSOS DE ESCUADRA DE TRANSIT Tambe en fan pocs i per aixo ja tans accidents i morts ..Que treballin mes les Policias Locals VEJILIN LA VELOCITAT .
  2. Icona del comentari de: Egarenca a gener 25, 2019 | 12:30
    Egarenca gener 25, 2019 | 12:30
    Al barri Sant Pere Nord. Un barri sense llei. Estaria bé que facim més controls en aquest barri ja que als darrers anys s'ha degradat d'una manera aclaparadora.
  3. Icona del comentari de: LSO a gener 25, 2019 | 12:33
    LSO gener 25, 2019 | 12:33
    Me voy a referir al hecho de "repartidor de comida", que estómago hay que tener para meterte en tu cuerpo algo manipulado, por ves a saber quien, y que viaja, que poco respeto se le tiene a la salud de tu propio templo (el cuerpo), que para mí es sagrado y lo mas importante en mi vida, así está la gente de mal nutrida física y mentalmente. Que asco de como se "alimenta" la gente en general, y todo por gandulería.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa