MónTerrassa
Quatre alcoholèmies i un drogotest positiu durant el cap de setmana
  • CA

El passat divendres, a les 3.05 h, una patrulla de la Policia Municipal va aturar un vehicle al carrer del Pla de l’Ametllera, a l’alçada de la plaça de la Bicicleta, i el conductor va donar taxes positives penals a les proves d’alcoholèmia de 0,70 mg/l i 0,79 mg/l. Es van obrir diligències penals al conductor per un delicte contra la seguretat viària.

Diumenge, a les 0.30 h, una patrulla de la Policia Municipal va ser alertada que un vehicle estava circulant fent ziga-zagues pel carrer de Manresa, amb el carrer de Girona. Els agents van aturar el vehicle i li van fer les proves d’alcoholèmia a la persona que el conduïa, que va donar taxes penals de 0,77 mg/l i 0,75 mg/l. Els agents li van obrir diligències penals per un delicte contra la seguretat viària.

També diumenge, a l’1.35 h, una patrulla de la Policia Municipal va aturar al carrer de Menéndez y Pelayo, a l’alçada de la carretera de Montcada, un altre conductor que va donar una taxa positiva d’alcoholèmia de 0,93 mg/l. Els agents li van realitzar les proves de contrast, també amb taxes positives, d’1,06 mg/l i 0,90 mg/l. Els agents van obrir diligències penals al conductor per un delicte contra la seguretat viària.

Més tard, a les 6.30 h, una altra patrulla de la Policia Municipal va aturar un conductor que va donar taxes penals a les proves d’alcoholèmia, d’1,16 mg/l a l’estimativa i 1,14 mg/l i 1,06 mg/l a les de contrast. Va ser al carrer de Sant Cosme, a l’alçada de la carretera de Montcada. Els agents van imputar al conductor un delicte contra la seguretat viària.

Ahir diumenge, a les 22.25 h, una patrulla de la Policia Municipal va aturar un conductor al carrer d’Arquímedes, a l’alçada del carrer de l’Infant Martí, que va donar negatiu a la prova d’alcoholèmia. Com que presentava clara simptomatologia d’haver consumit alguna substància estupefaent, els agents el van acompanyar a Prefectura per realitzar la prova del “Drogotest”, en la qual va donar positiu en consum de THC. Els agents van denunciar al conductor administrativament per conduir el vehicle havent consumit substàncies estupefaents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa