MónTerrassa
Provoca un accident a Terrassa i es fa escàpol però li cau la matrícula
  • CA

Un veí de la carretera de Castellar va avisar la Policia Municipal de Terrassa la matinada d’aquest divendres, a les 4.13h, per haver escoltat un fort cop al carrer i haver vist un vehicle que marxava del lloc, després de xocar contra un altre vehicle estacionat al carrer.

Els agents que es van personar al lloc van comprovar que el vehicle que s’havia fet escàpol es va deixar la placa de matrícula al terra i van procedir a fer l’informe tècnic d’accident, després de consultar les dades de la persona titular de la matrícula trobada. La patrulla es va presentar al domicili de la persona que va marxar del lloc, que va reconèixer ser la conductora en el moment de l’accident.

Paral·lelament, una altra patrulla que feia batuda per la zona per intentar localitzar el vehicle que s’havia fet escàpol, va aturar un altre vehicle que circulava per l’avinguda de Jaume I de forma erràtica. Es va procedir a fer la prova d’alcoholèmia al seu conductor, que va donar un resultat positiu de 0.51 mg/l. I va ser denunciat administrativament per aquest motiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa