MónTerrassa
Presó per un veí de Terrassa per atracar dues benzineres del Vallès Oriental
  • CA

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Granollers van detenir el passat 11 de febrer un home de 32 anys de nacionalitat espanyola i veí de Terrassa, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb intimidació a benzineres del Vallès Oriental, concretament a les localitats Lliçà d’Amunt i Lliça de Vall. Aquests robatoris van ser comesos entre els dies 7 i 10 de febrer.

El modus operandi de l’agressor es repetia en cada cas: A plena llum del dia entrava dins l’establiment fent veure que volia comprar algun producte de la botiga. Mentre es passejava per l’interior dissimulant una possible compra, esperava que no hi hagués cap client. Quan el treballador estava sol aquest treia una arma blanca, segons el cas, i l’intimidava fins a fer-se amb la recaptació de la caixa. Tot seguit sortia de l’establiment i marxava amb el seu vehicle amb la recaptació de la caixa d’aquell moment.

Els dos robatoris van succeir en dos dies diferents a la mateixa franja horària i proximitat, fet que va alertar els agents de la Unitat d’Investigació de Granollers, els quals van iniciar una exhaustiva i acurada investigació que va permetre, en poc temps, identificar i localitzar l’atracador. Els agents el van aturar pujant al seu vehicle i en l’escorcoll, van trobar amagades peces de roba i l’arma utilitzada per cometre els robatoris.

Els agents van detenir a l’home, el qual va passar a disposició judicial el dia 13 de febrer i el Jutge de Guàrdia de Granollers va decretar el seu ingrés a presó

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa