MónTerrassa
A presó tres lladres per robar joies i objectes a domicilis a Terrassa
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres lladres que robaven joies i altres objectes a l’interior de domicilis a Terrassa, entre altres municipis de Catalunya. Es tracta de dos homes, de 48 i 49 anys, i una dona, de 25, a qui se’ls atribueix deu robatoris amb força, a més d’un robatori amb violència i intimidació, un d’estafa i pertinença a un grup criminal, segons apunta l’Agència ACN. El jutge els ha enviat a presó.

La detenció va tenir lloc el 27 de febrer a Terrassa, arran d’una investigació per una sèrie de robatoris a l’Anoia. El cos policial exposa a l’agència que els lladres utilitzaven el mètode del “bec del lloro, que consisteix en extreure el bombí del pany de la porta d’entrada. “Sempre actuaven de matí a tots els pisos d’una mateixa planta d’edificis on era fàcil d’escapar per carretera”, apunten.

A part de Terrassa, es van endur joies i objectes d’habitatges d’Igualada, Vilanova del Camí, Ripollet, Mataró i Vilanova i la Geltrú.

Guardaven els bombins dels domicilis on entraven a robar “com a trofeus”

L’endemà de la detenció, els Mossos d’Esquadra van entrar a tres domicilies de Badalona on els lladres tenien joies i objectes sostrets, i eines per poder cometre els robatoris. A més a més, van localitzar més d’una cinquantena d’anelles dels interiors dels bombins esbotzats que “guardaven com a trofeus”. Addicionalment, també tenien un equip analitzador de metalls preciosos per separar les joies d’or de les de bijuteria.

Investigació oberta: Podrien estar implicats en altres robatoris

Dos dies després, el 2 de març, els detinguts van passar a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Igualada, el qual va ordenar l’ingrés a presó per a tots tres. Segons informa el cos a l’agència, la investigació continua oberta ja que podrien estar implicats en altres robatoris degut a la gran quantitat d’objectes recuperats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa