MónTerrassa
A presó un lladre violent que caminava amb el ganivet a la mà
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha detingut un lladre molt violent, autor de diversos robatoris amb violència i intimidació a diferents comerços de Terrassa, el passat divendres 11 de febrer. Un ciutadà va enxampar el lladre caminant amb un ganivet a la mà per Terrassa després que aquest atraqués un establiment, i va alertar a la policia. El lladre va ser posat a disposició judicial, decretant-se el seu ingrés provisional a presó.

Els fets van tenir lloc el passat divendres a dos quarts de dues del migdia, quan un home va captar com una persona d’aparença sospitosa es passejava amb un ganivet a la mà pel carrer de Blasco de Garay, a l’encreuament amb Marconi. L’home va trucar a la policia per alertar del que acabava de veure, i mentre els agents no arribaven, aquest va començar a seguir l’home, que es dirigia cap al passatge de l’Ombra. Seguint les indicacions donades pel requeridor, dues patrulles de la Policia Municipal es van dirigir fins al lloc on l’home els hi havia indicat, i van trobar el lladre al mateix passatge de l’Ombra. Allà, els agents el van identificar i van comprovar que a sobre duia el ganivet.

Atracament amb ganivet

Minuts abans, la Policia Municipal de Terrassa havia rebut una alerta per un atracament en un establiment proper al lloc on l’home havia estat localitzat, una coincidència que va fer sospitar els agents. La policia va anar a parlar amb la víctima de robatori, la qual els va informar que li havien sostret uns 400 euros, intimidant-la amb un ganivet. Els agents li van ensenyar el ganivet del sospitós, i la víctima el va reconèixer ràpidament com l’utilitzat per a consumar el robatori.

El lladre, que comptava amb nombrosos antecedents de robatori amb violència, va quedar detingut per robatori amb violència i intimidació, i va ser posat a disposició judicial, decretant- se el seu ingrés provisional a presó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa