MónTerrassa
Una pregunta acaba amb una empenta a un policia de Terrassa
  • CA

Un agent de la Policia Municipal de Terrassa ha patit una empenta d’una persona a la qual no li ha agradat la seva presència. Va ser un intent d’agressió que no va anar més enllà, tot i que sí una acció prou greu per comportar la detenció. Una unitat de la Policia Municipal ha detingut avui dimecres a un quart de set del matí, quan tot just es feia de dia, un individu per la qual cosa ha estat considerat “atemptat contra els agents de l’autoritat”.

Els relat dels fets

La detenció s’ha produït després que els components de la unitat observessin a l’avinguda de Jaume I de Terrassa com dues persones que s’estaven escridassant, amb veus que se sentien arreu en una hora de relativa tranquil·litat i poc trànsit encara pels carrers i avingudes de la capital egarenca. Quan els agents s’han apropat a les dues persones per preguntar quin era el motiu de la batussa, una d’elles s’hi ha encarat i ha intentat agredir-lo. La dotació ha detingut a l’agressor i l’ha traslladat a les dependències policials situades a l’avinguda de les Glòries Catalanes, obrint-li diligències.

Un motorista ferit
El 112 va informar ahir, poc més enllà de les dotze del migdia, d’un accident de trànsit entre una moto i un cotxe. Els fets van passar a la carretera de Montcada, a la cruïlla amb el carrer de Sant Cosme. Tres dotacions de la Policia Municipal van comprovar que el conductor de la motocicleta havia resultat
ferit. Els agents van realitzar tasques de regulació del trànsit mentre els professionals del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va atendre al motorista i el va traslladar a l’Hospital de Terrassa.

Dimarts, a les nou de la nit, va haver-hi un accident de trànsit entre un turisme i un vehicle de mobilitat personal al carrer del Pla de l’Ametllera, amb el passeig del Vint-i-dos de Juliol. Una patrulla de la Policia va comprovar que el turisme havia colpejat el patinet elèctric i la conductora d’aquest havia caigut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa