MónTerrassa
Veu la policia de Terrassa i es desfà maldestrament d’11 bosses de droga

Va veure la Policia Municipal de Terrassa i només li va passar pel cap desfer-se tant ràpid com pogués de les bosses de droga que duia a sobre. Ho va fer de manera molt maldestra, perquè els agents no només el van enxampar sinó que també van aconseguir recuperar el material.

Els fets van tenir lloc aquest dilluns, 10 d’octubre, cap a tres quarts de nou del vespre (21.45h). Va ser una dotació de la Unitat de Suport Operatiu (USOP) que estava fent patrullatge rutinari pel barri del Cementiri Vell de Terrassa qui se’n va adonar. Havien entrat a la plaça del Celler quan van observar que un home, de cop i volta, girava cua i fugia cames ajudeu-me. Sens dubte, l’individu havia vist l’uniforme i havia decidit marxar com un esperitat. Però en l’instant abans, van poder veure clarament com llançava un objecte a terra.

Cocaïna repartida en 11 bossetes

Ràpidament la patrulla es va posar en marxa. Van ser ràpids i el van poder interceptar pocs metres enllà. Fent els passos enrere fins arribar on l’individu es trobava just en el moment abans de la fugida van veure que al terra hi havia diverses bossetes de plàstic llançades al terra. En total, 11. Cadascuna d’elles tenia 0,7 grams d’una substància blanquinosa, que després es va poder detallar que era cocaïna.

L’individu va ser identificat i traslladat directament a les dependències policials, on se li va obrir investigació per un delicte contra la salut pública.

Una vuitantena de multes per distraccions al volant

D’altra banda, la Policia Municipal de Terrassa va estar duent a terme del 3 al 9 d’octubre una campanya, amb la col·laboració del Servei Català de Trànsit, de control de distraccions al volant. El balanç d’aquesta intervenció ha estat que s’ha interposat una vuitantena de denúncies. Es van repartir de la següent manera: 26 denúncies per conduir utilitzant pantalles visuals; 32 per incomplir els senyals semafòrics; i 23 per conduir manipulant el mòbil.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa