MónTerrassa
Tres detinguts i un narcopis desmantellat en un operatiu a Terrassa
  • CA

Tres persones detingudes i un narcopis desmantellat en un operatiu policial a Terrassa. El passat 24 de novembre, agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Terrassa i de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de la Regió Metropolitana Nord, van realitzar una entrada i perquisició a dos domicilis de la ciutat vallesana.

La pista l’havien rebut el mes d’octubre, quan una persona anònima va informar de la possible existència d’un domicili dedicat al tràfic de substàncies estupefaents. Així es va obrir una investigació que va finalitzar ara fa cinc dies amb la detenció de tres persones, dos homes de 56 i 52 anys, i una dona de 55 anys, acusats d’un presumpte delicte contra la salut pública.

Gran quantitat de drogues i de diners en metàl·lic

Al llarg del mes de novembre es va dur a terme la investigació, en la qual es va concloure de l’existència de dos domicilis implicats dins de la mateixa localitat. Un, que estava destinat a l’emmagatzematge de les substàncies, mentre que l’altre s’utilitzava per a la venda i intercanvi. L’operatiu va incloure el registre a ambdós domicilis.

Fruit d’això es van comissar estris destinats al consum i tràfic, així com una bona quantitat de diners en metàl·lic. Concretament, de les substàncies intervingudes van ser marihuana, haixix, metadona i cocaïna. El valor de mercat de la droga intervinguda és de 1.575 euros. Quant a la part monetària, es va intervenir més de 215.000 euros en metàl·lic.

Els detinguts van passar a disposició judicial davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Terrassa qui va decretar ingrés a presó als dos homes i llibertat amb càrrecs a la dona. Cal destacar que tots tres detinguts ja tenien antecedents per fets similars i en un dels domicili ja s’havia detingut a una altra persona l’any 2016. La investigació continua oberta i no es descarta més detencions.

Els Mossos d’Esquadra detenen dos homes i una dona per tràfic de drogues a Terrassa | Mossos

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa