MónTerrassa
Quatre policies ferits en un robatori amb violència a Terrassa

Quatre agents policials de la Policia Local van resultar ferits en un robatori en violència al Polígon Industrial de Santa Eulàlia de Terrassa el passat diumenge a la matinada. Segons informa la Policia Municipal de Terrassa, el lladre va intentar robar un telèfon mòbil i, quan els agents van intervenir, els va colpejar ocasionant diverses lesions que van necessitar assistència mèdica. El presumpte autor del robatori va acabar detingut.

Els fets van tenir lloc quan passaven cinc minuts de dos quarts de cinc de la matinada d’aquest passat diumenge, dia 12 de març (és a dir, la nit de dissabte a diumenge) al carrer del Duero, a tocar amb el carrer de Cardener. Els agents es trobaven fent un servei planificat de vigilància, quan de sobte, van observar dues persones que estaven forcejant, el que semblava una baralla.

En apropar-se, es van adonar que no es tractava d’una baralla, sinó que s’estava produint un robatori amb violència d’un telèfon mòbil. Així doncs, els agents van intervenir intentant separar les parts. Va ser en aquest moment quan “van rebre diversos cops per part del presumpte autor del robatori, ocasionant lesions als agents, que posteriorment van necessitar assistència mèdica”, exposa la policia.

Finalment, van detenir al ressenyat per un delicte de robatori amb violència.

Controls policials planificats al carrer del Duero a Terrassa

El carrer del Duero és una de les principals zones d’oci nocturn de la ciutat on la Policia Municipal de Terrassa, a vegades conjuntament amb els Mossos d’Esquadra, duen a terme serveis de seguiment planificat.

Fa dues setmanes  un servei de seguiment planificat al carrer del Duero de Policia Local conjuntament amb Mossos va acabar amb més d’una vintena de denúncies. Concretament, es van interposar 24 denúncies. D’entre aquestes, 17 van ser per consum de begudes alcohòliques a la via pública, sis per embrutar la via pública i una per tinença d’arma blanca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa