MónTerrassa
Persecució policial pels carrers de Terrassa per atrapar un conductor begut
  • CA

Matinada de persecució policial per atrapar un conductor begut que ha acabat amb una denúncia. El conductor va fugir d’un control de la Policia Municipal de Terrassa la matinada del passat dissabte, iniciant una persecució pels carrers de Terrassa. Però tot i els intents de l’home per escapar de la policia, va ser enxampar en topar-se amb un altre control policial mentre fugia. El conductor va quedar denunciat per circular sota els efecte de begudes alcohòliques.

Els fets van tenir lloc la nit de divendres a dissabte 18 de juny, quan faltaven cinc minuts per dos quarts de quatre de la matinada (exactament a les 3:25h). Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va observar un vehicle que circulava de forma erràtica pel passeig del Vint-i-dos de Juliol, a l’alçada de la carretera de Castellar. En veure el vehicle, els agents li van fer indicacions per tal que aturés el cotxe, però el conductor va fer cas omís, els va esquivar sense aturar-se, i va fugir.

Enxampat en un altre control policial

En aquell moment, la patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va iniciar una persecució per atrapar el conductor. Des del passeig del Vint-i-dos de Juliol amb la carretera de Castellar va sortir a tota la velocitat en direcció sud de la ciutat. La persecució va durar fins alguns carrers més avall, exactament fins al carrer de Colom, on el conductor es va veure forçat a aturar-se en trobar-se amb un altre control policial.

Resultat positiu en les proves d’alcoholèmia

Un cop enxampat, els agents li van realitzar la prova d’alcoholèmia. En la primera va donar un resultat positiu amb una taxa de 0,60 mg/l, i en la segona, va obtenir un resultat de 0,57 mg/l. Així doncs, l’home va quedar denunciat per circular sota els efectes de l’alcohol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa