MónTerrassa
Ingressen a presó dos atracadors d’establiments comercials a Terrassa
  • CA

Dos homes han ingressat a presó per l’atracament de dos establiments comercials a Terrassa. Els dos individus, de 49 i 45 anys, van ser detinguts pels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Terrassa la setmana passada, el 15 i el 16 de novembre. El primer va ser detingut com a presumpte autor d’un robatori violent en una benzinera, i el segon, va ser detingut per un robatori amb arma blanca en un forn de pa de la ciutat.

Atracament en una benzinera amb una arma blanca

El primer robatori va tenir lloc fa gairebé un mes, concretament el diumenge 23 d’octubre. L’home va atracar una benzinera de Terrassa. Segons apunten Mossos d’Esquadra, el lladre va intimidar amb una arma blanca a la persona que en aquell moment estava treballant, posteriorment, va sostreure diners de la caixa enregistradora, i va marxar.

Gràcies a les gestions dels investigadors el van aconseguir identificar i, el passat dimarts dia 15 de novembre, el van detenir a Terrassa com a presumpte autor d’un robatori violent amb una arma blanca. L’endemà va passar a disposició judicial i va ingressar a presó.

Un altre atracament en un forn de pa amb arma blanca

El segon robatori va tenir lloc fa una setmana, el 15 de novembre, just el dia que es va detenir l’home del primer robatori. Un segon lladre va cometre un robatori amb arma blanca en un forn de pa de Terrassa. En aquesta cas, va intimidar la persona que en aquell moment estava despatxant, i tot seguit, va sostreure diners de l’establiment, a més d’un telèfon mòbil. L’endemà, el dimecres dia 16 de novembre, agents de la mateixa comissaria de Terrassa el van detenir. El dia 18 de novembre va passar a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa