MónTerrassa
Investigada per un presumpte delicte de furt de tres parells de sabates

La Policia Municipal de Terrassa investiga una persona per un presumpte delicte de furt en una botiga de l’avinguda del Tèxtil a Terrassa el passat dissabte al vespre. La persona va robar presumptament tres parells de sabates esportives per un valor de 311 euros en total. La persona ha quedat denunciada per aquests fets.

Els fets van tenir lloc quan passaven cinc minuts de dos quarts de nou del vespre del passat dissabte, dia 18 de març, en un establiment de sabates esportives situat a l’avinguda del Tèxtil. La Policia Municipal de Terrassa va rebre la trucada del responsable de la botiga que informava que el vigilant de seguretat tenia retinguda una persona per un possible delicte de furt.

Una dotació policial va acudir al lloc per comprovar els fets i va procedir a identificar i denunciar la persona ressenyada, per un presumpte delicte de furt de tres parells de sabatilles d’esport, per un valor total de 310,97 euros.

Denunciat un home amb cinc requeriments i tres citacions judicials

La Policia Municipal de Terrassa també ha denunciat una persona per un furt en una botiga de la rambla d’Ègara. Els fets van tenir lloc prop de les dotze del migdia del passat dijous, dia 16 de març, en un establiment de la rambla d’Ègara de Terrassa, entre els carrers d’Ireneu i del Doctor Ullés.

La Policia Municipal de Terrassa va rebre diverses trucades del veïnat que alertaven que una persona estava causant inseguretat. En rebre l’avís, una dotació policial es va dirigir ràpidament fins al lloc. L’home va intentar fugir però els agents el van enxampar al carrer del Doctor Cabanes, amb el carrer de Vinyals, i van comprovar que li constaven cinc requeriments pendents, dos esbrinaments de domicili i tres citacions judicials del jutjat d’Instrucció de Terrassa número 1 i número 3.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa