MónTerrassa
Un home fereix dos agents quan el detenien per ordre de cerca i detenció

Un home amb una ordre de cerca, detenció i personació al jutjat penal va agredir a dos agents de la Policia Municipal de Terrassa quan aquests van procedir a detenir-lo, segons informa la policia. Els agents el van enxampar mentre l’home estava consumint droga a la via pública al barri de Ca n’Anglada ahir dimarts a la tarda, i en escorcollar-lo, es van adonar de les ordres que li constaven.

Els fets van tenir lloc quan passaven cinc minuts de tres quarts de vuit de la tarda (a les 19:50h) al carrer de Jacint Elias, al barri de Ca n’Anglada de Terrassa. Agents de la Policia Municipal qie es trobaven fent patrullatge preventiu per la zona van observar un home que semblava estar consumint algun tipus d’estupefaent. Es van acostar i van procedir a escorcollar-lo, moment quan li van trobar 1,1 grams d’haixix al damunt.

Seguidament, van procedir a comprovar les seves dades a la sala de coordinació operativa i van observar que li constava una ordre de cerca, detenció i personació al jutjat penal. Així doncs, van procedir a detenir-lo. Va ser just en aquell moment que l’home va agredir als dos agents. Aquests “van haver de ser atesos per les lesions causades”, informen.

Incendi en un edifici de l’avinguda de Barcelona de Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa també va actuar ahir juntament amb els Bombers de la Generalitat de Catalunya en un incendi en un edifici de l’avinguda de Barcelona, just davant del parc de Bombers. Els Bombers van rebre l’avís quan passaven cinc minuts de tres quarts d’una del migdia i van activar cinc dotacions que es van dirigir ràpidament fins al lloc indicat.

Un cop al lloc, van comprovar que es tractava d’un edifici de planta baixa i dos pisos, i que el foc provenia de la cuina. Van dur a terme les tasques per apagar el foc, i al cap de deu minuts, es va donar per extingit. Tres persones van haver de ser ateses per inhalació de fum i traslladades a l’Hospital de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa