MónTerrassa
L’enxampen ‘in fraganti’ venent droga i intenta fugir en patinet
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va detenir un home per tràfic de droga ahir a primera hora de la tarda al barri de Ca n’Anglada de Terrassa. Els agents el van enxampar ‘in fraganti’ mentre li passava droga a una altra persona. Després que el sospitós intentés fugir en patinet, la policia el va detenir i el va denunciar per tinença d’estupefaents.

Els fets van tenir lloc ahir a un quart de quatre de la tarda (a les 15:15h exactament) al barri de Ca n’Anglada. Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa va observar un home que li passava droga a una altra persona dissimuladament. L’home va veure que la policia l’havia enxampat de ple, i ràpidament, va fugir amb un patinet elèctric pel carrer de Sant Damià.

Més de 240 euros venent droga i 2,4 grams d’haixix

Però la persecució no va durar gaire. Els agents el va interceptar al mateix carrer, a l’alçada del carrer de Sant Tomàs. Tot seguit, van procedir a la seva identificació i el van escorcollar, localitzant-li a sobre 244 euros en bitllets fraccionats.

No només això, sinó que els agents també li van trobar 2,3 grams d’haixix a sobre. Així doncs, el sospitós va quedar detingut per tràfic de drogues i denunciat per tinença d’estupefaents.

Detingut l’autor de cinc robatoris amb violència

Una persona ha estat detinguda acusada de cinc robatoris amb violència i intimidació en establiments del municipi de Rubí. L’individu entrava dins de la botiga cobert amb un passamuntanyes, treia un ganivet de grans dimensions i obligava el treballador a entregar-li els diners de la caixa registradora.

Els Mossos d’Esquadra el van detenir el passat divendres 24 de juny. Es tractaria d’un home de 30 anys, el qual ja ha passat a disposició del jutjat de guàrdia de Rubí i ha ingressat a presó.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anonimo a juny 30, 2022 | 16:06
    Anonimo juny 30, 2022 | 16:06
    El nuevo método de repatir droga,patinete ,hay clan en terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa