MónTerrassa
L’enxampen fent una festa il·legal i intenta subornar als policies
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha enxampat una trentena de persones en una festa il·legal dins d’un local de la zona del Polígon Industrial de Santa Eulàlia de Terrassa. Els agents van dissoldre la festa ahir dilluns a primera hora del matí, després d’escoltar música i soroll de gent a l’interior. Un cop a dins, un dels treballadors va intentar subornar a un caporal mostrant-li alguns diners, quedant denunciat per un presumpte delicte de suborn.

Els fets van tenir lloc a dos quarts de nou del matí (les 8:30h) d’ahir dilluns 20 de juny a un establiment ubicat al carrer del Duero de Terrassa. La Policia Municipal de Terrassa va comprovar que s’escoltava música i soroll de gent a dins del local, i fins a cinc unitats es van desplaçar per dur a terme una inspecció.

Un denunciat per intent de suborn

Un cop a dins del local, els agents van comprovar que hi havia fins a una trentena de persones ballant, consumint begudes alcohòliques i diverses substàncies estupefaents. Així doncs, els agents van procedir a obrir acta al responsable de l’establiment.

No només això, sinó que la Policia Municipal de Terrassa també va denunciar un dels treballadors del local per un presumpte intent de suborn. Quan els agents estaven a l’interior de l’establiment, el treballador es va acostar a un caporal i li va mostrar uns quants diners per intentar subornar-lo. Addicionalment, també es va aixecar acta per infracció a la llei de protecció de la seguretat ciutadana per tinença d’estupefaents a una de les persones que es trobaven a l’interior.

Un ferit en circular amb una bicicleta a la que havia instal·lat un motor

La trucada d’un particular va informar ahir, a les 18.23 h, que un ciclista havia caigut al carrer del Torrent Fondo, i havia resultat ferit. Fins al lloc va acudir una patrulla de la Policia Municipal, que va comprovar que el ciclista havia resultat ferit i que la bicicleta amb la qual circulava havia estat modificada i duia un motor. L’ambulància va traslladar el ferit a l’Hospital de Terrassa i els agents van fer l’informe tècnic d’accident.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa