MónTerrassa
Enxampat amb dues armes blanques i fent un grafiti a Terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va enxampar dues persones fent un grafiti en un lloc no habilitat al centre de Terrassa ahir dilluns a la nit. Una d’elles, a més, duia a sobre dues armes blanques. Els agents van denunciar les dues persones, una per pintar a la paret i l’altre per tinença d’armes.

Els fets van tenir lloc quan faltaven cinc minuts per un quart de deu de la nit (a les 21:10h) al passeig Compte d’Ègara. Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa que estava fent patrullatge per la zona va observar a dos homes, un dels quals estava fent pintades amb un esprai a la paret.

Els agents es van acostar i els van identificar i van denunciar un d’ells per pintar en un lloc que no estava habilitat per fer-hi grafitis. A més a més, els van intervenir dos esprais i un retolador. No només això, sinó que van observar que l’acompanyant duia a sobre dues armes blanques. Així doncs, també va ser denunciat per tinença d’armes.

Més denunciats en un dispositiu policial al carrer del Duero a Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa també va denunciar 18 persones en un dispositiu de control policial conjuntament amb els Mossos d’Esquadra aquest passat cap de setmana a la zona d’oci del voltant del carrer del Duero.

El primer dispositiu es va realitzar la matinada de dissabte (la nit de divendres a dissabte) i es van controlar 80 vehicles i es van identificar 20 persones, finalitzant amb un total de 10 denúncies per fer botellot a la via pública i tres denúncies per tinença d’una navalla.

Pel que fa al dispositiu organitzat la matinada de dissabte a diumenge (és a dir, la nit de dissabte a diumenge), es van controlar un total de 220 vehicles i 110 persones al carrer, i va finalitzar amb quatre denúncies per fer botellot i una per orinar en la via pública.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa