MónTerrassa
Enxampat conduint drogat, sense carnet i amb un ganivet amagat
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va enxampar ahir a la nit un home que circulava sota els efectes de les drogues i sense el carnet de conduir a Ca n’Anglada. A més, duïa amagats a l’interior del cotxe més de 20 grams de marihuana i una arma blanca, concretament un ganivet.

Els fets van tenir lloc quan passaven deu minuts de les deu en punt de la nit (a les 22:10h) al carrer de Sant Honorat. Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa va observar com un cotxe s’adonava de la presència policial i realitzava una acció esquiva per evitar el vehicle dels agents. Els agents el van acabar aturant, i van observar que el conductor presentava símptomes de trobar-se sota els efectes de l’alcohol o d’alguna substància.

El conductor va donar positiu en THC i cocaïna en el test de drogues

Així doncs, els agents van procedir a fer-li tant les proves d’alcoholèmia com el drogo-test, un aparell per detectar la presència substàncies estupefaents i psicotròpiques dins de l’organisme, però que no indicar el nivell que s’ha consumit i si influeix o no en la capacitat per conduir . El conductor va donar un resultat negatiu en la prova d’alcoholèmia, però va donar positiu en THC i cocaïna en el drogo-test. Així doncs, va quedar denunciat per circular sota els efectes de substàncies estupefaents.

Duïa amagats 21 grams de marihuana i un ganivet

Per això no és tot, sinó que quan van procedir a identificar-lo, la dotació va comprovar que el conductor no tenia permís de conduir. A més a més, van observar que duia amagats a l’interior del cotxe 21 grams de marihuana i un ganivet. D’aquesta manera, la Policia Municipal va denunciar també l’home per tinença de drogues, per tinença d’una arma i per conduir sense tenir el cap permís.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa