MónTerrassa
Enxampat un conductor que quadruplicava la taxa d’alcohol permesa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha obert diligències penals a un home que conduïa begut pels carrers de Terrassa aquesta matinada de dilluns. L’home, que es va sotmetre a tres proves d’alcoholèmia, quadruplicava la taxa d’alcohol permesa.

Els fets han tingut lloc quan passaven cinc minuts de dos quarts de cinc d’aquesta matinada de dilluns 22 d’agost a la carretera de Castellar. Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa ha observat com un vehicle cometia una infracció de trànsit, i han fet aturar el conductor.

En acostar-se a ell, els agents han observat que podria estar sota la influència de begudes alcohòliques o drogues, i han decidit fer-li una prova estimativa d’alcoholèmia. El resultat de la prova ha estat positiu amb una taxa de 0,87 mg/l d’aire expirat.

Tot seguit, els policies han immobilitzar el cotxe, i han repetit la prova d’alcoholèmia en dues ocasions amb un etilòmetre evidencial. La primera va donar un resultat de 0,91 mg/l i la segona 1,01 mg/l d’aire expirat, el que es tradueix en que quadruplicava la taxa d’alcohol permesa, fet pel qual van obrir diligències penals a l’home.

Una fuita de gas obliga a confinar veïns i tallar carrers de Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa també va ser requerida el divendres passat 19 d’agost per una fuita de gas a una obra ubicada al carrer de Severo Ochoa. Els agents van tallar els carrers de Pare Llaurador i Sant Marc, i els veïns de dos edificis del mateix carrer de Severo Ochoa van quedar confinats al seu domicili per seguretat.

Sembla que els treballadors de l’obra on hi ha va haver la fuita van perforar per error una canonada de gas mentre treballaven. Finalment, es van presentar operaris de l’empresa subministradora de gas, que es van fer càrrec de la reparació de la canonada, quedant el carrer tallat fins a la finalització de les tasques de reparació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa