MónTerrassa
Dos detinguts per temptativa d’homicidi a Terrassa
  • CA

Dues persones han estat detingudes acusades d’un presumpte delicte de temptativa d’homicidi mútua a Terrassa. Els fets van passar pocs minuts abans de dos quarts de tres de la matinada (2.25 hores) d’aquest dimecres, dia 10 d’agost, al barri de Sant Pere. Segons fonts policials han manifestat a Món Terrassa, testimonis haurien alertat rebut d’una baralla amb arma blanca.

Dotacions de la Policia Municipal de Terrassa van desplaçar-se fins al lloc indicat. En concret, la discussió que va anar pujant de to fins arribar a les mans, entre els dos individus va tenir lloc a l’avinguda Abat Marcet, a l’alçada del carrer Emili Badiella. En l’incident, a la via pública, no hi havia cap més persona implicada.

Els dos van acabar ferits per arma blanca

Agents del cos de seguretat local van comprovar que ambdós presentaven ferides per objecte punxant, així que van requerir l’atenció dels serveis mèdics. Ambulàncies del SEM van personar-se a l’indret on van atendre els agressors.

Es desconeix la gravetat de les ferides però, després de la primera inspecció, no es tem per a les seves vides. Segons testimonis, un dels homes exhibia el que podria ser un ganivet o navalla mentre l’altre va utilitzar una ampolla de vidre trencada. Aquestes armes concordarien amb les lesions que els dos presentaven i per les quals van haver de ser atesos pels serveis d’emergència.

Els dos homes han quedat arrestats, s’han obert les corresponents diligències penals i han passat a disposició judicial. Els dos s’enfronten a una pena de presó, ja que estan acusat de temptativa d’homicidi segons l’article 12 del Codi Penal.

Maltractament a la llar

D’altra banda, aquest dimecres 10 d’agost, la Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut un home per un cas de maltractament en l’àmbit de la llar. La detenció va ser dilluns als volts de les 22 hores al districte de Sants Montjuïc. Gràcies al testimoni d’un ciutadà una patrulla va poder fer la detenció. En arribar, els agents van trobar-se la dona al carrer amb ferides de diversa consideració.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa