MónTerrassa
Dos detinguts per llançar pedres contra policies al Waka
  • CA

Els Mossos d’Esquadra van detebir dues persones la matinada de diumenge per llançar pedres contra un dispositiu policial muntat a l’exterior de la discoteca Waka Sabadell. Els fets van passarpels voltants de les 00.30 hen un operatiu conjunt –amb agents ARRO- i Policia Local de Sabadell i Sant Quirze del Vallès, amb l’objectiu de millorar la seguretat a l’oci nocturn. Un grup d’unes 200 persones aplegades a la zona del polígon industrial del Sud-oest es van enfrontar als agents i van començar a llançar-los pedres i altres objectes contundents. Dos policies van patit ferides lleus i es va detenir dos joves relacionats amb l’altercat, que estan acusats d’un delicte d’atemptat contra els agents de l’autoritat.

Una menor denuncia que va ser agredida per un membre de seguretat de la discoteca Waka

Una menor va denunciar davant dels Mossos d’Esquadra una agressió per part d’un membre de seguretat a les portes de la discoteca Waka Sabadell, segons va avançat Diari de Sabadell i van confirmat fonts policials a l’ACN. Els fets van tenir lloc la nit del 31 d’octubre, festa de la Castanyada. En un vídeo publicat a les xarxes socials es pot veure com l’home agafa la noia pel coll i la fa caure a terra. Els Mossos han obert una investigació per esclarir els fets.

La discoteca Waka tenia porters sense contracte i menors treballant

El mes de setembre, la discoteca Waka Sabadell tenia treballadors menors d’edat i porters sense contracte, segons una investigació de la Inspecció de Treball que ha acabat amb una sanció de 152.174 euros per a la discoteca i tres empreses més a les que es subcontractava la seguretat i el control d’accés. De l’import total, 54.000 euros corresponen a la pròpia discoteca per tenir cinc treballadors sense contracte, no registrar la jornada dels empleats, tenir menors treballant i incomplir la normativa de riscos laborals. De les empreses de seguretat, la que acumula més irregularitats és Distribuciones Coralsa, que tenia tretze dels setze porters sense contracte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa