MónTerrassa
Disset denunciats en dispositius policials a zones d’oci nocturn a Terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va interposar un total de disset denúncies aquesta passada matinada de dissabte (la nit de divendres a dissabte) en dispositius de vigilància al carrer de la Rasa i al carrer del Duero, dues de les principals zones d’oci nocturn a Terrassa. La majoria d’aquestes denúncies van ser per consumir begudes alcohòliques a la via pública. Els agents també van identificar vuit persones més.

De les disset denúncies, vuit van ser a la zona del carrer del Duero, on el dispositiu de vigilància preventiva es va dur a terme conjuntament entre tres patrulles de Policia Municipal i efectius de Mossos d’Esquadra. A dos quarts d’una (00:30h), es van identificar un total de cinc persones, amb el resultat de tres persones denunciades per incompliment de les ordenances municipals per beure alcohol a la via pública, un dels quals també ho va ser per tinença de cigarreta tipus porro.

Deu minuts més tard, quan faltaven cinc minuts per tres quarts d’una (00:40h), els agents dels cossos de seguretat van identificar set persones més, amb el resultat de quatre denúncies, totes també per beure alcohol a la via pública.

Nou denunciats més al carrer de la Rasa

Paral·lelament, aquella nit la Policia Municipal també va efectuar un servei de vigilància preventiva a la zona d’oci nocturn del carrer de la Rasa i voltants -que va començar a les onze de la nit de divendres (23:00h)-, on van interposar les nou denúncies restants. Els agents van interposar quatre denúncies per comportaments incívics, i una denúncia més per tinença de marihuana.

Ja entrada a la matinada de dissabte, a les quatre en punt (4:00h), agents de la Policia Municipal van denunciar una persona també per tinença de marihuana i una navalla i, trenta minuts més tard, van identificar a tres persones, a una de les quals li constava una notificació pendent del Jutjat d’Instrucció número 9 de Barcelona, a qui van efectuar acta i entrega. Així mateix, aquestes tres persones van quedar denunciades per consum d’alcohol a la via pública i un d’ells a més per tinença de marihuana.

Cinc denunciats més la nit de dissabte a diumenge

D’altra banda, la Policia Municipal va denunciar, la nit de dissabte a diumenge, un total de cinc persones al carrer del Duero per beure alcohol a la via pública.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa