MónTerrassa
Detingut un home en crida i cerca en ser enxampat orinant al carrer
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va detenir un home en crida i cerca després que aquest fos enxampat orinant a la via pública de Terrassa. La detenció va tenir lloc el passat divendres al barri de Ca n’Anglada, quan una patrulla identifiqués l’home i observessin que a l’home li constava una ordre vigent de recerca i ingrés a la presó.

Els fets van succeir quan faltaven cinc minuts per dos quarts de quatre de la tarda (concretament a les 15:25h) al carrer de Dr. Aymerich i Gilabertó, a l’alçada de l’avinguda de Barcelona. Agents de la Policia Municipal de Terrassa van observar a dos homes orinant en aquesta ubicació i van procedir a identificar-los.

En aquest moment, es van adonar que a un d’ells li constava una ordre vigent de recerca i ingrés a la presó. Així doncs, els agents el van detenir i el van traslladar a les dependències policials.

Cremen quatre contenidor i un vehicle a Terrassa

Un vehicle i quatre contenidors han cremat al barri de Can Parellada de Terrassa, ahir diumenge a la tarda, a plena llum del dia. L’incendi va afectar totalment els contenidors i el vehicle, que estava estacionat a prop.

Els fets van tenir lloc quan passaven cinc minuts de dos quarts de sis de la tarda (a les 17:35h) al carrer de Suècia, a tocar del carrer de Iugoslàvia. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís i ràpidament van activar una dotació que es va dirigir fins al lloc indicat, on van comprovar que el foc era positiu.

En arribar, l’incendi ja estava cremant totalment els contenidors i el vehicle. Van dur a terme les tasques necessàries per apagar el foc, tot i que el foc ja havia cremat els abocadors i el turisme. L’actuació va durar aproximadament mitja hora, i posteriorment van donar per finalitzat el servei.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a setembre 19, 2022 | 19:20
    Anònim setembre 19, 2022 | 19:20
    Seguro que era Can Anglada? No puede ser

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa