MónTerrassa
Detingut en ser enxampat traficant droga al centre de Terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va enxampar una persona traficant drogues ahir a la tarda al centre de Terrassa. Uns agents de paisà van observar com un home feia una transacció econòmica amb un client alhora que es passaven un paquet que semblava dur droga a dins, motiu pel qual va quedar detingut.

Els fets van succeir quan passaven alguns minuts de tres quarts de set de la tarda (concretament a les 18:52h) al carrer de Vinyals, al centre del municipi. La intervenció va tenir lloc quan una patrulla de paisà va observar com un home li donava a un altre home un paquet amb substàncies estupefaents.

Els agents es van apropar cap a les dues persones i un d’ells va quedar detingut per un presumpte delicte de tràfic de drogues.

Detenen una conductora que circulava amb nou paperines de cocaïna a Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa també va fer una altra detenció ahir dimarts 18 d’octubre per un delicte de salut pública a la nostra ciutat. Però en aquest cas no van enxampar a cap persona traficant drogues, sinó que va enxampar una dona que duia droga a sobre.

La intervenció va tenir lloc quan una dotació va aturar una conductora que circulava amb un ciclomotor per la carretera de Matadepera, al nord de la ciutat, quan faltaven pocs minuts per un quart de deu del vespre.

Els agents van identificar a la conductora i van comprovar que a aquesta no li constava cap permís de conduir. No només això sinó que, a més a més, li van localitzar nou paperines de cocaïna. Així doncs, la dona va quedar detinguda i se li van obrir diligències, primer per un delicte contra la seguretat pública, i segon per un altre delicte contra la seguretat vial en conduir sense cap permís de conduir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa