MónTerrassa
Detingut un conductor per quintuplicar la taxa d’alcoholèmia
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha detingut un home que circulava sota els efectes de begudes alcohòliques pels carrers de Terrassa. Concretament, quintuplicava la taxa d’alcoholèmia permesa. Els agents l’han enxampat quan han observat diversos vehicles estacionats amb desperfectes i han vist com el conductor feia una conducció erràtica, quedant detingut per un delicte contra la seguretat viària.

Els fets han tingut lloc aquesta matinada, quan passaven cinc minuts de les dotze en punt de la nit. Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa ha observat diversos vehicles estacionats al voltant del passeig del Vint-i-dos de Juliol amb danys que semblava que havien estat provocats per un altre turisme que havia anat col·lisionant, motiu pel quan han iniciat una recerca pels voltants de la zona amb l’objectiu de trobar el conductor causant dels fets.

Una conducció erràtica ha delatat el conductor begut

Després d’una estona comprovant la zona, la policia ha observat un vehicle que feia una conducció erràtica a l’alçada del carrer del General Moragues, fet que l’ha delatat. Els agents han fet aturar el cotxe, i en acostar-se al conductor, ràpidament s’han adonat que presentava símptomes clars de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques.

Els agents li han realitzat les proves d’alcoholèmia amb etilòmetre estimatiu, que ha donat un resultat positiu amb una taxa d’1,23 mg/l, cinc vegades més de la taxa d’alcoholèmia permesa pels conductors de vehicles en general. Un cop feta la prova evidencial, aquesta ha donat un resultat positiu amb taxes superiors. La primera ha obtingut un resultat d’1,34 mg/l, mentre que la segona ha donat un resultat d’1,36 mg/l, quedant detingut per aquest motiu.

Més successos

La Policia Municipal de Terrassa també va denunciar aquest passat dissabte dues persones per tinença d’estupefaents. La intervenció va tenir lloc a dos quarts de quatre de la tarda, quan una dotació que es trobava patrullant pel carrer Ample va veure com un grup de persones, en percebre la presència policial, canviaven de direcció per evitar passar pel seu costat. Els agents els van identificar i van localitzar entre la roba d’un d’ells 1,73 grams d’haixix i 0,59 grams d’speed; i a un altre un total de 1,11 grams d’haixix i 0,30 grams de marihuana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa