MónTerrassa
Li desballesten el cotxe de matinada en un pàrquing de Terrassa
  • CA

Un cotxe que es trobava en un pàrquing de Terrassa va ser parcialment desballestat. Sorpresa majúscula per una veïna del barri de Les Arenes – La Grípia – Can Montllor el passat divendres de matinada. Era el matí del dia 4 de novembre quan l’Alexandra va anar a buscar el seu vehicle, que el tenia correctament estacionat en la zona habilitada del centre comercial Carrefour, a l’avinguda del Vallès.

Però el turisme que es va trobar no era ben bé el seu. No li havien donat un cop ni tampoc havia estat víctima d’un incendi. No li havien trencat cap vidre, ni li havien rebentat la porta. L’interior es trobava en perfectes condicions. Però sí que havia patit un robatori. I no pas petit, perquè li faltava una part important: faltava tota la zona davantera.

Un robatori “a la carta”

“Només els va faltar que s’enduessin la bateria i el motor, però sembla que no els va calia, en van tenir prou buidant-me tota la resta”, lamenta a Món Terrassa. Una autèntica destrossa. Un cotxe irreconeixible si no fos perquè a la part de darrera conservava la matrícula.

Ho ha denunciat a la policia, però hi ha poques, poquíssimes esperances, que recuperi res. “Els agents em van dir que això feia tota la pinta que havia estat un robatori a la carta. Tenim coneixement d’aquest tipus d’accions, però no poden o no volen fer res per evitar-ho”, exclama impotent. A més, no és l’únic problema que ha tingut. S’ha trobat que l’assegurança no li accepta l’atestat policial. “El vaig portar al taller, concertat amb l’assegurança, però aquest dilluns va venir el pèrit i ens va dir que no era vàlid, que els danys han estat per un cop o un accident de trànsit, no per robatori”, exposa.

Tampoc hi ha cap testimoni que pugui corroborar els fets o que ajudi a localitzar els presumptes autors d’aquest robatori.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: FRANK-TIRADOR a novembre 08, 2022 | 18:29
    FRANK-TIRADOR novembre 08, 2022 | 18:29
    NO CAL DIR EL QUÈ HAUREM DE FER. Haurem de contractar a SECURITAS-PROSEGUR un VIGILANTE JURADO DIA I NIT per custudià els nostre vehicle. Heu mirat a la BORSA quan pujen cada dia les Accions de Securitas/Prosegur?
  2. Icona del comentari de: Eva a novembre 08, 2022 | 19:55
    Eva novembre 08, 2022 | 19:55
    I les càmares de seguretat, estava en el pàrquing de un supermercat.
  3. Icona del comentari de: Verónica a novembre 09, 2022 | 05:39
    Verónica novembre 09, 2022 | 05:39
    Hola! Que ho lluiti amb l'assegurança, que no es conformi. Que busqui a la seva web algun lloc on posar una reclamació.
  4. Icona del comentari de: Anònim a novembre 09, 2022 | 13:40
    Anònim novembre 09, 2022 | 13:40
    Al parking de Carrefour Montserrat gairebé davant la porta mínim un parell de xoriços em van aixecar el cotxe i amb una radial van tallar per endur-se el catalitzador, la destrossa va ser tal que em van donar 1600 euros i sinistre total. A principis de l'any 2021.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa