MónTerrassa
Desarticulen una organització criminal dedicada al tràfic de droga

La Policia Nacional ha desarticulat una organització criminal especialitzada en el tràfic de drogues que actuava a Terrassa, a més de Santa Coloma de Gramenet i Barcelona. Els sis membres del grup han estat detinguts, però quatre han quedat en llibertat amb càrrecs i amb mesures cautelars fins a la celebració del judici. Els altres dos es troben en presó provisional, segons exposa la policia. Se’ls acusa de presumptes delictes de pertànyer a una organització criminal, tràfic de drogues i tinença il·lícita d’armes.

Tot va començar per unes alertes anònimes que informaven de venda de droga per part de varies persones. La investigació es va precipitar quan, fent un seguiment a dos dels membres del grup, els van enxampar desplaçant-se des de Santa Coloma de Gramenet fins a Terrassa per intercanviar una làmina de cocaïna en format roca de 315 grams a un comprador. Les tres persones van ser detingudes en aquell moment.

Més detinguts i troben un revòlver amb munició, una catana i una daga, entre altres

Després d’aquesta actuació, es va demanar al jutge permís per entrar i registrar els domicilis dels altres investigats a Santa Coloma de Gramenet. El resultat va ser la detenció de tres persones més a les quals se’ls hi va trobar 811 grams de cocaïna en format de roca i diverses dosis en paperines preparades per a la seva venda, informen.

No només això, si no que els agents també van trobar un revòlver marca Smith & Wesson del calibre 9 mm municionat, 10 cartutxos amb munició blindada, 23 cartutxos de fogueig, una catana, una daga, dues premses metàl·liques per a confeccionar planxes de cocaïna en format de roca, documents falsificats i més de 500 euros en efectiu.

Desarticulen una organització criminal dedicada al tràfic de droga | Policia Nacional
Desarticulen una organització criminal dedicada al tràfic de droga | Policia Nacional

Dos en presó provisional, quatre amb llibertats amb càrrecs

Fins que no se celebri el judici, l’autoritat judicial va decretar l’ingrés a presó provisional per dos dels membres, mentre que els altres quatre han quedat en llibertat amb càrrecs i amb mesures cautelars. Se’ls hi ha retirat el passaport i estan obligats a presentar-se a seu judicial cada setmana fins a la celebració del judici oral.

Desarticulen una organització criminal dedicada al tràfic de droga | Policia Nacional

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Mireia a maig 17, 2023 | 13:59
    Mireia maig 17, 2023 | 13:59
    És molt demanar si demanem la nacionalitat del país d'origen d'aquests immigrants ¿sudamericans?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa