MónTerrassa
Desarticulada una banda que robava en vehicles estacionats en pàrquings
  • CA

Mossos d’Esquadra ha desarticulat una banda criminal que robava en vehicles estacionats en pàrquings. Quatre persones, tres homes i una dona d’entre 23 i 29 anys, van ser detingudes els dies 18 i 19 de maig, en el marc d’un operatiu que s’escampava per diverses localitats catalanes, entre les quals hi ha Terrassa.

Les detencions són el fruit d’una investigació oberta a principis del mes de maig després d’una sèrie de robatoris amb força a interior de vehicles a la comarca de l’Anoia. Va ser així com es va determinar el modus operandi de la banda: sempre es produïen en aparcaments ubicats en àrees de servei o restaurants pròxims a vies ràpides, com autovies o autopistes. Actuaven sempre al migdia, a l’hora de dinar, aprofitant que els propietaris es trobaven a l’interior del restaurant.

Segons Mossos d’Esquadra, els tres lladres actuaven de manera coordinada i accedien als pàrquings amb un vehicle propi, per d’aquesta manera poder marxar de manera ràpida. Trencaven un dels vidres posteriors del vehicle i sostreien els objectes del seu interès. Mentrestant, un dels membres del grup vigilava i els esperava dins del cotxe per fugir ràpidament del lloc sense ser sorpresos.

Botí que es va localitzar als presumptes autors dels robatoris | Mossos

Investigació oberta

La detenció es va produir el passat 1 de maig, quan els investigadors van enxampar els tres membres a Sant Fost de Campsentelles. Ho van fer amb les mans a la massa, ja que poc abans, havien comès un robatori en un vehicle estacionat en un pàrquing d’un restaurant de Santa Eulàlia de Ronçana. L’endemà es va fer una entrada i perquisició al domicili dels detinguts on es va localitzar i detenir la quarta integrant del grup. En l’escorcoll es van localitzar molts dels objectes sostrets en els robatoris denunciats.

Sembla ser que en total eren quatre persones i estaria implicat en un total de tretze robatoris comesos en poblacions de Castellolí, El Bruc, Marganell, Monistrol de Montserrat, Manresa, Santa Eulàlia de Ronçana, Terrassa i Cerdanyola del Vallès. Les investigacions continuen obertes i no es descarta que els detinguts estiguin implicats en més casos comesos arreu de Catalunya. Els detinguts van passar entre el 20 i 21 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Mollet del Vallès i Badalona.

Botí que es va localitzar als presumptes autors dels robatoris | Mossos

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa