MónTerrassa
Desallotjada i tapiada una finca en mal estat al barri de Ca n’Aurell
  • CA

Desallotjada i tapiada una finca en mal estat al barri de Ca n’Aurell de Terrassa. Ampli dispositiu aquest dilluns, dia 28 de novembre, entre la Unitat de Suport Operatiu i Prevenció (USOP) de la Policia Municipal de Terrassa per evacuar un immoble que presentava un risc real per a la seguretat de les persones que hi vivien dins de forma il·legal.

Cap a dos quarts d’onze del matí, els agents van desplegar-se al voltant de la finca ocupada, de la qual no ha transcendit la ubicació exacte. Tot havia començat mesos abans, quan els veïns havien presentat diverses denúncies per comportaments incívics dels inquilins de l’immoble. Els diversos conflictes de convivència que estaven ocasionat a la zona, sumats a la situació d’inhabitabilitat de la nau, que suposava un risc per a la seguretat de les persones i bens, va impulsar l’obertura d’un expedient, una posterior investigació i, finalment, l’acció de desnonament.

Tapiats els accessos i sense llum

Així doncs, quan els agents del cos de seguretat local van accedir a l’interior de l’habitatge s’hi van trobar quatre persones. Totes van ser identificades, i va ser així com es va comprovar que una d’elles tenia un requeriment policial pendent, motiu pel qual va acabar detinguda.

Un cop desallotjada la finca, la intervenció va procedir a assegurar l’immoble, tapiant-ne tots els accessos. També es va deixar sense efecte la connexió il·legal amb l’enllumenat públic que els residents havien fet per poder tenir llum a l’interior del recinte. Aquestes decisions van ser preses gràcies a l’acord de col·laboració amb altres serveis municipals, la companyia subministradora d’energia i la mateixa propietat

Un altre desallotjament a Ca n’Aurell

Ara fa uns mesos, el barri de Ca n’Aurell també va veure un altre desallotjament forçós davant la sensació d’inseguretat i els problemes de convivència que els nous ocupants d’unes naus abandonades ubicades al carrer Murillo causaven al barri i al seu entorn immediat. En aquella ocasió, també quatre persones van quedar identificades. Malgrat tot, els veïns lamentaven que poc després de ser desnonats les naus havien tornat a ser ocupades, posant en risc també la seguretat de les mateixa persones que les habitaven, a causa de l’estat en què es troben.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa