MónTerrassa
Desallotjada una nau en deteriorament a Terrassa on hi vivien 4 persones 
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha desallotjat una nau situada al Polígon Industrial de Can Parellada a causa de l’estat de deteriorament de l’edifici. L’operatiu va buidar administrativament l’edifici i van desallotjar quatre persones que vivien en el lloc, identificades prèviament. Un cop la nau ha quedat completament buida, els agents l’han tancat i precintat.

La nau es troba situada al carrer de Venus, a la cantonada amb el carrer de Mercuri, a la zona del Polígon Industrial de Can Parellada. El desallotjament administratiu es va dur a terme ahir dilluns 23 de maig, degut al mal estat de l’edifici, amb risc per a les persones i els bens, així com pels diversos comportaments incívics que en derivaven a la zona.

La intervenció es va realitzar en coordinació amb el servei d’Urbanisme de l’Ajuntament de Terrassa. Va comptar amb la presència de quatre dotacions de la Unitat de Suport Operatiu i Prevenció (USOP) de la Policia Municipal de Terrassa, a més de la presència d’agents de Mossos d’Esquadra amb dues unitats.

Un edifici de cinc plantes i pati

L’operatiu va revisar les cinc plantes de l’edifici i el pati, que componen un total de 2.800 m2. Durant la revisió, van localitzar quatre persones que vivien en aquest lloc, i que ja havien estat identificades anteriorment al desallotjament, les quals van procedir a recollir les seves pertinences acompanyades dels agents per marxar de l’edifici.

Un cop la nau ha quedat completament buida, ha estat tancada i assegurada per uns operaris, i precintada pel cos municipal.

Intervencions prèvies per incivisme

La Policia Municipal de Terrassa informa que ja havia realitzat prèviament diverses intervencions en aquesta nau per conflictes de convivència o comportaments incívics. “Policia Municipal de Terrassa hi havíem hagut de fer diverses intervencions per incivisme”, informe el cos policial a les xarxes socials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa