MónTerrassa
Denunciats per botellot a la via pública i importunar els veïns
  • CA

Tres persones van acabar denunciades per botellot a la via pública i per importunar els veïns. Va ser un particular qui va trucar al telèfon d’emergències 112, aquest dimarts dia 21 de juny al vespre, per avisar que hi havia un grup de persones al costat dels seus vehicles amb la música a gran volum i causant molèsties.

Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va desplaçar-se fins al lloc indicat: el carrer de Bartrina, a l’alçada de la carretera de Matadepera, al barri de Sant Pere. Un cop allà van localitzar tres individus que estaven consumint alcohol al mig del carrer i que, efectivament, tenien la música massa alta. Els agents van procedir a denunciar-les per infringir l’ordenança municipal de consum de begudes alcohòliques i per pertorbar el descans del veïnat.

Recordem que l’article 25 de l’Ordenança municipal de Terrassa, informa que “està prohibit el consum de begudes alcohòliques quan aquest pugui alterar la convivència ciutadana. Sigui, quan, per la morfologia o la naturalesa del lloc públic, el consum es pugui fer de forma massiva o convidi a l’aglomeració; quan com a resultat de l’acció del consum, es pugui deteriorar la tranquil·litat de l’entorn o provocar-hi situacions d’insalubritat; quan el consum s’exterioritzi de forma denigrant per a la resta de persones usuàries dels espais públics; o bé quan els llocs on es consumeixi es caracteritzin per l’afluència de persones menors d’edat.

Accident amb ferit

El mateix dimarts, però cap a dos quarts de dotze del migdia, el telèfon 112 va rebre un avís per un accident de trànsit. La topada havia tingut lloc al carrer de Guadalquivir, a la confluència amb el carrer del Duero de Terrassa. Hi havia dos vehicles implicats.

Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa i el SEM van acudir el lloc. Un cop allà van comprovar que un dels conductors havia resultat ferit. L’home va ser atès in situ pels serveis mèdics. Un cop estabilitzat, va ser traslladat amb l’ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Els agents policials van confeccionar l’informe tècnic d’accidents i van regular el trànsit mentre va durar la intervenció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa