MónTerrassa
Denunciat un venedor de fruita ambulant a Ca n’Anglada
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha denunciat un home que venia fruita de forma ambulant al barri de Ca n’Anglada de Terrassa ahir al vespre. Els agents el van enxampar venent els aliments des de la seva furgoneta sense presentar les condicions higiènic-sanitàries.

Els fets van tenir lloc quan passaven deu minuts de les vuit en punt del vespre (a les 20:10h) d’ahir dimarts 12 de juliol, al carrer del Doctor Aymerich i Gilabertó. Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va observar l’home venent fruita des de la seva furgoneta, que es trobava estacionada a la mateixa via.

Els agents van identificar el venedor i van intervenir la fruita, ja que no conservava la cadena de fred ni reunia les condicions higiènic-sanitàries.

L’enxampen forçant una furgoneta i un cotxe a Torre-sana

La Policia Municipal també va ser requerida ahir a la nit al barri de Torre-sana de Terrassa. Un testimoni va veure un home forçant una furgoneta i accedint a l’interior d’un altre cotxe estacionat al carrer d’Àlaba amb actitud sospitosa. A més, també el va veure sortir corrent després que comencés a sortir foc del vehicle.

El veï de la zona que havia presenciat els fets va trucar a la Policia Municipal per avisar del que estava veient. Tres dotacions de Policia Municipal es van desplaçar fins al lloc indicat, on van localitzar una persona que coincidia amb la descripció facilitada pel testimoni. Així doncs, l’home va ser detingut per un presumpte delicte de danys.

Els agents també va localitzar la furgoneta forçada, així com el vehicle cremant d’on havia començat a sortir foc. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre l’avís uns minuts més tard (exactament a les 22:42h) i es van fer càrrec del foc. Van aconseguir apagar les flames amb una actuació ràpida d’aproximadament 15 minuts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa