MónTerrassa
Circula begut i fent sonar el clàxon sense motiu de matinada a Terrassa
  • CA

Un conductor circulava aquesta matinada pel barri de La Maurina de Terrassa fent sonar el clàxon sense motiu. La Policia Municipal de Terrassa ha detingut l’home, que presentava clars símptomes de trobar-se sota els efectes de l’alcohol. A més de circular begut, s’ha negat a realitzar les proves de detecció alcohòlica. Ha quedat detingut per concurs de delictes.

Els fets han tingut lloc aquesta matinada de dimecres, quan passaven deu minuts de la una en punt. La intervenció ha succeït quan una patrulla ha observat el vehicle que circulava pel carrer de Santa Maria de Mazzarel·lo fent sonar el clàxon. En observar-ho, els agents han fet ús dels senyals lluminosos per indicar-li al conductor que s’aturés, però aquest no només no s’ha aturat, sinó que ha començat a circular encara més ràpid.

Finalment, el vehicle s’ha aturat i els agents han pogut identificar el conductor. En acostar-se, han observat que presentava clars símptomes de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques. Han procedit a realitzar les proves de detecció alcohòlica, però l’home s’hi ha negat. A més a més, els agents li han localitzat una navalla a sobre. Així doncs, ha quedat detingut per concurs de delictes.

Denunciades quatre persones per fer botellot a la plaça del Celler

Unes hores abans d’aquesta detenció, la Policia Municipal de Terrassa ha denunciat quatre persones per consum de begudes alcohòliques a la via pública. Els fets han tingut lloc a un quart de dotze de la nit (a les 23:15h) d’ahir dimarts 13 de setembre.

La Policia Municipal va rebre un requeriment per part de veïnat de la zona que escoltava sorolls i molèsties a la plaça del Celler. En rebre l’avís, agents es van dirigir fins al lloc indicat, i van localitzar quatre persones que es trobaven fent botellot, interposant-los la denúncia pertinent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa