MónTerrassa
Bombers retiren el rètol d’un caixer a punt de caure a Terrassa
  • CA

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han retirat un rètol d’un caixer al barri de Les Arenes – La Grípia – Can Montllor a Terrassa ahir al vespre. Es tractava d’un rètol de l’entitat financera de Banc Sabadell. Segons informen els Bombers a Món Terrassa, el rètol estava trencat i a punt de caure, pel que suposava un risc pels veïns i veïnes de la zona.

Els fets van tenir lloc a tres quarts de nou del vespre d’ahir dimecres 6 de juliol, en un caixer situat al Passeig del Camp del Roure, número 50. A aquella hora, els Bombers de la Generalitat van rebre un avís informant que el fort vent estava a punt de fer tombar el cartell de la sucursal, ja prèviament trencat. El rètol estava situat a l’alçada d’un primer pis i tenia unes dimensions de 0,5 m x 0,5 m.

En rebre l’avís, els Bombers van activar una dotació que es va dirigir fins al lloc. Un cop al lloc, els Bombers van realitzar les tasques per retirar el rètol abans que pogués acabar de caure.

Perill per una branca a punt de caure al Cementiri Vell

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van ser requerits ahir per una branca d’un arbre a punt de caure al barri del Cementiri Vell. L’arbre es trobava situat al carrer de Miquel Vives, a la cantonada del carrer de la Igualtat, a tocar de l’estació de Vallparadís-Universitat de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. La branca es trobava situada a uns 3 metres d’alçada i es trobava mig trencada, amb risc de caure.

Els Bombers de la Generalitat van activar dues dotacions que es van desplaçar fins al lloc. Allà van realitzar les tasques per tallar la branca amb una motoserra. Segons informen, no consta que hi hagués afectacions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa