MónTerrassa
Una baralla i una navalla com a arma, en un carrer de Ca n’Aurell

Una baralla i una navalla a terra, aquest era el panorama que es va trobar la Policia Municipal de Terrassa en un carrer de Ca n’Aurell. Un veí del carrer de Volta, a les proximitats amb el carrer de la Rasa, va ser qui va alertar el cos de seguretat local que s’estava produint una discussió entre un grup d’homes. Era aquest dimecres, dia 12 d’octubre, cap a dos quarts de set del matí (6.25 hores).

Diverses dotacions de la Policia Municipal es van activar i es van desplaçar fins al vial. Allà, van poder comprovar in situ com tres persones s’estaven discutint enmig de la via pública. Ben a prop d’elles, hi havia al terra una navalla. Els agents van intercedir i van aturar la baralla. Van identificar els implicats i van procedir a parlar amb els diversos testimonis que hi havia.

Com a resultat de les versions de tots ells una persona va acabar detinguda i una segona denunciada. Segons els testimonis, sembla ser que una de les persones identificades havia esgrimit una navalla i havia amenaçat els altres dos implicats. Per sort, cap d’ells havia resultat ferit. Això sí, el que presumptament havia exhibit l’arma blanca va ser detingut per amenaces, mentre que un altre va ser denunciat per tinença d’arma blanca.

Quatre denunciats per consumir marihuana al carrer

D’altra banda, el mateix dimecres, una dotació de la Policia Municipal de Terrassa que feia patrullatge va observar, pocs minuts abans de les nou del vespre (a les 20.57 h), un grup nombrós de persones que estaven consumint presumiblement marihuana. Es trobaven a la plaça del Tint, també al barri de Ca n’Aurell de Terrassa. Els agents es van acostar fins allà i van identificar a tot el grup, en total set persones. Finalment, es va interposar quatre denúncies per consum de substàncies estupefaents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa