MónTerrassa
Els assassins van enganyar les germanes de Terrassa segrestant la seva mare
  • CA

Els assassins de les germanes terrassenques van parar una trampa macabra a les joves perquè viatgessin fins al Pakistan. Van segrestar a la seva mare durant dos mesos i van explicar a les víctimes que estava a punt de morir per tal que les joves la visitessin al Pakistan, segons els Mossos d’Esquadra han exposat a El Caso. L’Anisa Abbas i l’Arooj Abbas, de 21 i 24 anys, estaven casades forçosament amb els seus cosins, però no convivien junts, sinó que elles vivien a Terrassa i ells al Pakistan.

Els germans de les víctimes -acusats de l’assassinat juntament amb els seus marits i el seu oncle- van segrestar la seva pròpia mare a la província de Punjab, al Pakistan, i la van tenir incomunicada durant dos mesos per fer veure que estava a punt de morir. Els assassins van enganyar a les seves germanes dient que havien de viatjar urgentment fins al país asiàtic per despedir-se d’ella.

Quan van arribar per despedir-se de la seva mare, es van adonar que tot havia estat una trampa, i que l’objectiu de la família era que les germanes tornessin a Espanya amb els seus marits (és a dir, els seus cosins) perquè aquests obtinguessin el permís de residència. Elles s’hi van negar, van demanar el divorci, i van començar els problemes.

Els germans, els marits i el seu oncle van matar a les noies per “netejar l’honor de la família”. La policia pakistanesa explica que primer les van torturar, i posteriorment, les van matar amb un tret al cap mentre dormien. 

La mare, sota amenaça de mort

La mare no estava d’acord en matar-les i va intentar evitar-ho. Per aquesta raó, els acusats la van tancar en una habitació, des d’on va poder escoltar com cometien l’assassinat. Actualment, la mare es troba amagada en un poble del país asiàtic amenaçada de mort, i temen que facin amb ella el mateix que amb les filles. 

El pare temia per la vida de les filles

Ghulam Abbas, el pare de les germanes, temia per la vida de les seves filles. Elles feien la seva vida a Terrassa al marge del matrimoni, i ell creia que podien ser agredides pel seu entorn proper, que no acceptava que les noies no visquessin amb els seus marits. Abbas ha declarat en dues ocasions davant dels Mossos d’Esquadra, que investiguen si els familiars a Terrassa van tenir alguna cosa a veure amb aquest homicidi.

El cònsol del Pakistan a Barcelona, Mirza Salman, ha explicat en una entrevista d”El Periódico’ recollida per Europa Press que creu que el pare no ho sabia, i ha expressat que aquest fet “no és normal i és molt greu”.

La policia pakistanesa vol pena de mort pels assassins

La Policia de Panjab va detenir a sis dels assassins 24 hores després del crim. “Hem aconseguit proves de l’escena del crim, així que no crec que ells puguin obtenir cap benefici indegut dels tribunals. Els processarem degudament i els empresonarem. Rebran el màxim càstig segons la llei pakistanesa, la pena de mort“, ha assegurat el cap de la policia del districte de Gujrat, Ata Ur Rahman, a declaracions a TV3 recollides per Europa Press.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa