MónTerrassa
Arrestat a Panamà un home buscat per robatori amb violència a Terrassa

Han trobat a Panamà un home buscat per un robatori amb violència a Terrassa. Unitats policials del servei de l’Oficina Central Nacional de la Interpol del país llatinoamericà han comunicat que aquest cap de setmana han detingut un individu amb ordre de cerca i captura. L’operatiu s’ha dut a terme a l’Aeroport Internacional de Tocumen, principal aeroport internacional que dóna servei a la capital panamenya.

Es tracta d’un home de nacionalitat dominicana, del qual no n’ha transcendit més detalls personals, que estava requerit per la justícia sota una notificació “Vermella”, és a dir, una sol·licitud dirigida als cossos de seguretat de tot el món per localitzar i detenir de manera provisional a una persona que es troba en espera d’extradició o lliurament, o d’una acció judicial similar. No és una ordre de detenció internacional, ja que cada país aplica la seva pròpia legislació per determinar si la deté o no, però si que és una petició d’ajut. I en aquest cas, Panamà va respondre arrestant-lo quan va detectar-lo creuant la seva frontera.

Buscat per robatori amb violència i arma de foc

Segons un breu comunicat de la policia, expliquen que el detingut va ser vist per unitats de la Interpol de suport al Servei Nacional d’Immigració quan aquest es trobava realitzant uns tràmits burocràtics a l’aeroport de Panamà amb l’objectiu de poder fer escala a un altre país. Venia procedent de Santo Domingo (el seu país d’origen, República Dominicana) i pretenia viatjar fent connexió amb destí cap a Paramaribo, a la República del Suriman.

L’ordre de detenció havia estat emesa des de la Fiscalia Superior d’Assumptes Internacional de Panamà, a través d’una nota expedida per requeriment del Jutjat del Penal número 2 de Terrassa. L’ordre indicava que s’investiga aquest individu per uns delictes de robatori amb intimidació i ús d’arma de foc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa