MónTerrassa
Armes, droga i xivarri, de matinada a la plaça Didó de Terrassa

Armes, drogues i xivarri és el que van patir aquest diumenge de matinada els veïns de la plaça Didó de Terrassa. Cap a dos quarts de quatre de la matinada (3.35h), una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa es trobava fent patrullatge preventiu als voltants del carrer de la Rasa quan van veure un grup de persones amb actitud sospitosa. Els agents van acostar-se fins allà. Eren cinc individus, i quan un d’ells va veure els policies venir, va fugir corrents.

El cos de seguretat local es va desplegar ràpidament, i va ser així com el van poder interceptar a la placeta de la Font Trobada. Allà, el van identificar. Paral·lelament, també es va procedir a identificar les altres persones amb qui es trobava a la plaça de Didó. Finalment, dues persones van quedar denunciades, una per tinença d’una navalla i un altre més per tinença d’un puny americà. A més, un quart va ser denunciat per tinença d’haixix i èxtasis i per incomplir les ordres dels agents.

Tres detinguts per homicidi en un establiment a Terrassa

Tres persones han resultat detinguts després d’una baralla a l’interior d’un establiment a la carretera Montcada, que va acabar amb una persona morta i dues de ferides de consideració, tot i que tres mes també haurien estat ateses pel SEM. Set patrulles de la Policia Municipal de Terrassa i Mossos d’Esquadra van intervenir aquest dissabte a la nit després de ser alertades d’una forta discussió en un bar. Malgrat que els membres de seguretat del local haurien instat als dos grups a sortir del lloc, la baralla va continuar a fora. Va ser un particular qui va alertar que hi havia molt d’enrenou i que un home havia estat ferit amb una arma blanca. Segons ha pogut confirmar Món Terrassa, l’origen de la discussió hauria estat per apropiar-se d’una taula de la discoteca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa