MónTerrassa
Agredeix dos Mossos i intenta fugir de l’hospital penitenciari de Terrassa
  • CA

Un pres va agredir a agents dels Mossos d’Esquadra en un intent de fugida de l’hospital penitenciari de Terrassa. El pla no li va sortir gens bé. Segons ha avançat SER Catalunya, l’individu havia estat traslladat al recinte des de la presó de Can Brians 2, ubicada a Sant Esteve Sesrovires, per rebre atenció mèdica per precaució. L’home -que és conegut per haver protagonitzat tot un espectacle ara fa cinc anys quan va enfilar-se a la teulada de la presó Model i s’hi va estar durant hores- ja havia lesionat el dissabte a dos treballadors del centre penitenciari quan el van descobrir manipulant paquets de droga dins de la cel·la.

Segons fonts penitenciaries han explicat a la cadena radiofònica, dissabte l’intern va negar-se a baixar al menjador. Afirmava que es trobava indisposat. Davant la negativa, dos funcionaris es van acostar a la seva cel·la per controlar que tot anés bé i va ser quan el van enxampar amb la droga a les mans. En aquell moment, va posar-se un paquet a la boca i els va dir que se l’havia empassat, tot llençant-se contra els treballadors. Els va provocar diverses ferides per les quals es troben de baixa mèdica.

Fugida fallida tot i l’agressió als Mossos

Per seguretat de l’intern, va ser traslladat a l’Hospital Penitenciari de Terrassa després de la suposada ingesta de droga. Allà, segons fonts penitenciàries, va intentar evadir-se, empentant i agredint els agents dels Mossos d’Esquadra que s’encarregaven de la seva custòdia policial. Passades unes hores, va ser retornat a la presó, al Departament de Sancionats. La presó ha informat al jutjat i obrirà un procediment disciplinari a l’intern.

No és la primera vegada que un pres aprofita el trasllat a l’hospital penitenciari de Terrassa per intentar escapar-se. Aquest mateix 2022 va tenir lloc una de les fugides més espectaculars mai vistes. Va tenir lloc a la Rambla d’Ègara quan l’intern havia estat conduït des del centre hospitalari al dentista. Anava custodiat pels agents, però de cop, dos individus van aparèixer i els van començar a atacar. Després de setmanes de recerca, es va aconseguir detenir no només el pres perillós sinó també els seus dos còmplices.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Axel a setembre 21, 2022 | 09:04
    Axel setembre 21, 2022 | 09:04
    No va ser a l'Hospital Penitenciari sinó a Urgencies de Mútua Terrassa al Passeig.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa