MónTerrassa
La Policia de Terrassa atura una moto que anava amb manca de perícia pel carril bus
  • CA

Una unitat de la Policia Municipal de Terassa va aturar dimecres, a les 20:34 hores, una motocicleta que circulava amb manca de perícia pel carril bus de la carretera de Castellar. En realitzar les comprovacions pertinents, els agents van veure que l’individu que conduïa el ciclomotor no havia obtingut mai el permís de circulació. D’aquesta manera, la motocicleta va ser traslladada a Egarvia i l’identificat va quedar
investigat per un delicte contra la seguretat vial.

Més successos

Una trucada d’un testimoni ha informat als serveis d’emergència aquesta matinada al barri de Can Parellada de Terrassa. Els fets han passat a les 3.10h, quan s’ha produït una col·lisió d’un turisme contra un altre que es trobava estacionat al carrer d’Amèrica de Terrassa, a les proximitats amb el carrer d’Itàlia. Segons el particular el conductor havia fugit, però s’havia apuntat la seva matrícula. Fins al lloc s’hi han dirigit dues dotacions de la Policia Municipal de Terrassa, que han realitzat una batuda pels voltants i han localitzat el vehicle autor dels fets estacionat al carrer d’Oceania.

A més, també han pogut localitzar el conductor, amb clars símptomes de trobar-se sota la influència de l’alcohol, amagat al carrer d’Europa. Els agents li han realitzat les proves d’alcoholèmia, que han donat positiu en 1’02 mg/l en la primera i 1’04 mg/l en la segona prova, i l’han interposat la denúncia pertinent.

Robatori a l’establiment 365 Obrador, ubicat a la Rambla d’Ègara amb carrer Volta de Terrassa, segons ha pogut confirmar Món Terrassa. Uns desconeguts han rebentat el vidre del forn-cafeteria de Ca n’Aurell per accedir el seu interior. Els fets han passat aquest dimecres, dia 25 d’agost, quan el local es trobava tancat i barrat. L’interior ha quedat totalment regirat, i l’objectiu era la caixa registradora, que ha quedat malmesa i tirada a terra.

Mossos d’Esquadra es troba al càrrec de la investigació. Aquest dimecres està previst que el propietari interposa la corresponent denúncia. Mentrestant, un operari ha estat treballant de bon matí en la reparació dels vidres trencats per poder reprendre el negoci tant aviat com fos possible.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa