MónTerrassa
La Policia deté a Terrassa un jihadista que volia matar espanyols
  • CA

La Brigada Provincial d’Informació de Barcelona de la Policia Nacional, sota la coordinació de la Comissaria General d’Informació, ha detingut un individu de nacionalitat marroquina i de 45 anys a Terrassa per les seves activitats d’autoadoctrinament i suport a favor de les activitats delictives de l’organització terrorista Daesh.

El detingut, que es considerava a si mateix “un mujahidí més”, havia manifestat el seu penediment per no haver viatjat a Síria a fer la gihad violenta, i enaltia i justificava l’acció terrorista esdevinguda el passat mes d’agost a la Rambla de Barcelona, segons informen fonts policials. Els investigadors creuen que davant la impossibilitat de viatjar a Síria a causa de l’actual control fronterer pels països limítrofs, havia arribat a exposar públicament que “qui pugui fer alguna cosa que la faci, a qui no deixin anar a Síria que mati sis o set espanyols”.

No dubtava a lloar els atemptats comesos a Barcelona i Cambrils i va manifestar que si ell tingués una furgoneta gran faria el mateix que “els germans” que van atemptar el passat mes d’agost a la Rambla.

La investigació, iniciada a mitjans de juny del 2017, ha acreditat que el detingut visitava nombroses pàgines web en les quals s’observaven imatges de gihadistes que exhibien armes de guerra i combatien, i convidava persones del seu entorn a fer el mateix per convertir-se en “veritables musulmans”. L’operació, que continua oberta, s’ha desenvolupat sota la supervisió del Jutjat Central Instrucció 4 i la coordinació de la Fiscalia de l’Audiència Nacional.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Regaleu-lo al Baixar Al-Assad a gener 30, 2018 | 09:33
    Regaleu-lo al Baixar Al-Assad gener 30, 2018 | 09:33
    Mai et dirà que no a material per fer pràctiques
  2. Icona del comentari de: Alfred a gener 30, 2018 | 17:01
    Alfred gener 30, 2018 | 17:01
    No hay ni que juzgarlo, patada en el culo y para Marruecos, aquí son muy valientes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa